Yetenek Kapısı

09 Mart 2020 Pazartesi

''Üniversite mezunlarının niteliklerine göre iş bulmasını amaçlayan ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan Yetenek Kapısı isimli internet platformu hizmete sunulmuş bulunmaktadır. Platform üniversite öğrencilerinin ve işverenlerin zaman ve mekandan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerine olanak sağlamaktadır.
Öğrenci ve mezunlarımız Yetenek Kapısı'nda profil oluşturup kariyer ağına ilk adımı atarak, kariyer fuarları, etkinlikler ve eğitimleri inceleyip başvurabileceklerdir.
Yetenek Kapısı
 işverenler için de doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmayı kolaylaştıracaktır. İşverenler, bünyelerinde gerçekleşecek iş ve staj ilanlarını, fuar ve etkinlikleri ağ üzerinden gençlere daha kolay duyururken, gençler de bu duyurular üzerinden işverenlerle iletişime geçebilecektir.''

Yetenek Kapısı adresi:  www.yetenekkapisi.org